Μέλη

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Η Παραφωνία της απιστίας
«Πιστεύω εις ένα Θεό…»
…Και εις πολλές γκομενοκαταστάσεις…

Κάπως έτσι σιγόψελνε ένας ΔΟΥΛΟΣ του Θεού ένα πρωί που είχε πάει να ανάψει το κερί του και να ζητήσει «Έφεση αμαρτιών». ΝΑΙ. ΈΦΕΣΗ. Όχι άφεση, γιατί στην άφεση ζητάς να αποχωριστείς τις αμαρτίες σου, ενώ στην έφεση ζητάς να έχεις περισσότερη έφεση - δεξιότητα στις γκόμενες και στα μεταξύ σας γ@μο-μπλεξήματα ! ! ! ! ! ! ! !

Απιστία… Ψάχνοντας λίγο στο internet δεν κατάφερα να βρω τον ακριβή ορισμό της συναισθηματικής απιστίας. Κάθε site έλεγε το μακρύ και το κοντό του χωρίς να θέλει να οριοθετήσει την έννοια της απιστίας. Βγάλε τώρα συμπέρασμα.. Ο ορισμός της απιστίας μπορεί να αγγίξει το… άπειρο! Unlimited που λέμε! Αυτή και η φτηνή cola που προσφέρεται σε μεγάλη αλυσίδα αμερικάνικων εστιατορίων!

Η απιστία είναι ίσως συμπληρωματικό της φαντασίας. Όσο πιο πολλά φαντάζεσαι τόσο πιο εύκολα μπορείς να απιστήσεις.

Γιατί όμως φτάνεις να απιστήσεις; Σε όλα υπάρχει ένα μεγάλο γιατί.. Εδώ δε θα υπήρχε;

Βέβαια οι περισσότερες ερωτήσεις έχουν και την απάντηση τους σε ένα γιατί.

Αυτή ίσως να είναι από τις ελάχιστες ερωτήσεις που παραμένουν αναπάντητες, με ακρίβεια. Μάλιστα και η «Νικολέλη» στην εκπομπή της «Φακός στο Τούνελ» παράτησε τις βαθύτερες έρευνες της περί απιστίας γιατί δεν έβρισκε άκρη στο Τούνελ της.

Απιστείς γιατί το άλλο σου «μισό» δεν σε καλύπτει Ή.. γιατί είσαι ανασφαλής και άπληστος; Δεν σου φτάνει το ΕΝΑ.. αλλά θες και ΔΥΟ..και ΤΡΙΑ.. και ΤΕΣΣΕΡΑ «Πουλιά»;;;;

Δεν έμαθες ότι η απληστία μπορεί να σε κάνει να τα χάσεις ΟΛΑ;;;

Και μετά να μείνεις ΜΟΝΟΣ, ψάχνοντας άλλα θύματα να κοροϊδέψεις με τη σιγουριά ότι εσύ ΠΟΤΕ δεν θα την πατήσεις, ποτέ δεν θα είσαι το πρόσωπο στο οποίο θα απιστήσει ένας τρίτος..

Μπορεί να μην βρήκα τον ακριβή ορισμό της συναισθηματικής «Απιστίας» στο internet, και εδώ θα τονίσω την παράληψη του Viki-πήδα (παράφραση της γνωστής ιντερνετικής εγκυκλοπαίδειας, χάρην της «Βίκυς» που όλο πηδι*εται είτε γιατί γουστάρει να ρίχνει κέρατο στον δικό της είτε γιατί περνάει καλά με τον γκόμενο κάποιας άλλης!!)

Βρήκα όμως τον νομικό ορισμό της απιστίας!

Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο 390 του Ποινικού Κώδικα, απιστία ή οποία ουδεμία σχέση έχει με την ερωτική απιστία, συνίσταται σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ έγκλημα, το οποίο ορίζεται ως εξής:

Απιστία διαπράττει όποιος εν γνώσει του ζημιώνει την περιουσία του άλλου βάσει Νόμου ή δικαιοπραξίας-σύμβασης. Στη βασική του μορφή, το αδίκημα απιστίας συνιστά πλημμέλημα και τιμωρείται με φυλάκιση από 3 μήνες έως 5 χρόνια, ενώ γίνεται κακούργημα, που τιμωρείται με κάθειρξη από 5 εως 10 χρόνια, όταν η ζημία υπερβαίνει τα 15.000 ευρώ!!!

Πάνω στον παραπάνω ορισμό θα αναλύσω την άποψη μου λοιπόν.. !

 Εν γνώσει σου ΕΣΥ «άπιστε Θωμά» απιστείς εις βάρος της καρακαημένης σχέσης σου, η οποία ρουφάει αμέριμνη το καφεδάκι της στο μπαλκόνι ή λιάζεται αμέριμνη σε κάποια παραλία εντός της Ελλάδος ( αναφέρομαι στο άλλο μισό της σχέσης, θηλυκό ή αρσενικό, σε αυτόν τον καρακαημένο άτυχο που κοιμάται και η «τύχη» του δουλεύει κάργα !) ….

Ο ορισμός κάνει νύξη για 3 μήνες εως 5 χρόνια φυλάκιση.. Θα αστειεύεστε έτσι;;;;
Αντί να μπει τρεις ισόβια που σε φόρτωσε με ένα μάτσο κέρατα στο κεφάλι, σε 3μήνες το νωρίτερο, θα βολτάρει ανενόχλητος ο «άπιστος Θωμάς» και θα πουλάει φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες;;;

Θέλω επίσης να σημειώσω ότι η ζημιά από απιστία συναισθηματική, υπερβαίνει ΠΑΝΤΑ το ποσό των 15.000 ευρώ, μη σου πω ότι το νούμερο της έχει πάνω από 10 μηδενικά στο τέλος! Εντάξει, και 9 μηδενικά να έχει πάλι το ποσό είναι αρκετά μεγάλο! Χαρίζω το ένα κουλούρι στο κάθε άτομο που «απιστεί» κατά ΠΑΣΑ  τρόπο και έχει χαρακτήρα σωστό «Μηδενικό»! ! ! ! ! !

Για να μη το παραζαλίζουμε το θέμα, προτείνω όλοι οι «άπιστοι Θωμάδες» και οι «άπιστες Κασσιανές» να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και ή να φύγουν τρέχοντας προς άλλη παραλία ή να φάνε το λιγότερο 50 χρόνια φυλακή! Έτσι ώστε όταν θα είναι καιρός να βγουν πάλι στα εγκόσμια, να τους έχει σταφιδιάσει το φρέσκο, τώρα, κολ@ράκι, και να τους έχει σαφρακιάσει το εργαλείο ή το πολυμηχάνημα!!!Φιλιά στις στραβωμένες μουτσούνες όσων διαβάζοντας, θεωρούν ότι θίγονται, γιατί και αυτοί υπέπεσαν στον πειρασμό της απιστίας, όχι μια, όχι δύο, αλλά πολλές περισσότερες φορές!!! 

Όπως λέει και το "άσμα" πάνω- πάνω...

 I dont wanna hear you say it..Now you're messing with my PRIDE!