Μέλη

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

"Κορίνα" η ζηλιαρόγατα !Ζήλια ( ορισμός): Η ζήλια συνήθως συναντάται ως κακή ζήλια και είναι όταν αντιπαθούμε κάποιον λόγω των ευκαιριών, των χαρισμάτων, ή ικανοτήτων που έχει. Πίσω από αυτή τη ζήλια κρύβεται συνήθως το παράπονο «Γιατί αυτός και όχι εγώ». Μας κάνει δε, να συμπεριφερόμαστε με τρόπο ύπουλο, εχθρικό και χαιρέκακο. Το ακριβέστερο όνομα για τη ζήλια είναι ο «φθόνος» και μόνο προβλήματα φέρνει…

Η «φίλη» μου η ζήλια, συναντάται ανάμεσα σε ζευγάρια, όταν ένας από τους δύο είναι πιο επιτυχημένος ή πιο γοητευτικός ή πιο.. ερωτεύσιμος από τον άλλον με αποτέλεσμα να σημειώνει περισσότερες επιτυχίες στο cashe του, γεγονός που οδηγεί τον σύντροφο σε εκδηλώσεις «υστεροφημίας».

Συναντάται όμως και ανάμεσα σε φίλους, όταν ο ένας μαρκάρει περισσότερες γκόμενες ανά νυχτερινή έξοδο. Αλλά φυσικά βρίσκεται και μεταξύ γυναικών, «φίλων» όταν η μια αγοράζει πιο φανταχτερό lip gloss από την άλλη, ή όταν ο κομμωτής της μιας, πετυχαίνει καλύτερα το decapaj σε αντίθεση με τον κομμωτή της άλλης, η οποία είναι αναγκασμένη να κυκλοφορεί με τουρμπάνι στο κεφάλι για να κρύψει τις καμένες ξανοιγμένες τρίχες της κεφαλής της.

Συναντάται τέλος ζήλια μεταξύ των κοινωνικών ομάδων που συναναστρέφονται  με καθημερινές απλές και τυπικές γραμμές επικοινωνίας του τύπου « Καλημέρα, τι κάνεις;»,
«Καλησπέρα!...» και ακολουθεί μέσα από τα δόντια κάτι του τύπου «που να σου ψοφήσει το χρυσόψαρο παλιομαλ*κα ! ! !»

Οι άντρες κατά κύριο λόγο είναι γομάρια σε θέματα ζήλιας και θα αντιδράσουν μόνο όταν το μπάνικο γκομενάκι τους το διεκδικήσει ένας άλλος πιο σφίχτερ-man από αυτούς, που θα τους ρίχνει ένα κεφάλι μπόι παραπάνω και θα έχει και κοιλιακούς που αυτοί μόνο με τα σουβλάκια ως τώρα «έχτιζαν».

Οι γυναίκες πάλι αρέσκονται περισσότερο να λούζονται με το συναίσθημα της ζήλιας. Ζηλεύουν  δε, οι περισσότερες, τις υπόλοιπες θηλυκές  γάτες που νιαουρίζουν ανάμεσα τους.

Σε αυτές θα σταθώ και θα τις κοσμήσω δεόντως.

Είναι αυτές που εύχονται να σου σπάσει το γαλλικό ή punk μανικιούρ σου, για να είναι το δικό τους σκοροφαγωμένο μανικιούρ καλύτερο από το δικό σου.

Είναι αυτές που τραβάνε τα μαλλιά σου, νομίζοντας ότι είναι extension , επειδή αρνούνται πεισματικά να πιστέψουν ότι μπορεί μια γυναίκα να ζήσει και χωρίς ψεύτικες τρίχες στο κεφάλι της.

Είναι αυτές που ζηλεύουν τον εκάστοτε περιστασιακό γκόμενο σου, και βγάζουν καπνούς από τις μύτες, τα αυτιά και το στόμα, αλλά και το κάθε πιθανό «τρύπιο» σημείο πάνω τους. 

Αδυνατούν να χαρούν με τη χαρά σου, τόσο αν είναι φίλες σου, όσο και αν είναι απλές γνωστές που αναγκαστικά συνυπάρχουν μαζί σου στο ίδιο περιβάλλον.

Κάνουν όπως τα βαμπίρια στο φως, κλείνουν τα μάτια τους, ουρλιάζουν και φωνάζουν κατάρες, για να χωρίσεις, να βγάλεις σπυριά παντού, να κάψεις το μαλλί στην decapaj, να πέσουν τα μαλλιά του boyfriend σου, να του εμφανιστούν στυτικές δυσλειτουργίες, να.. να … να… (Αν αρχίσω να γράφω τις «ευχές» της κάθε έχιδνας ίσως να μην τελειώσω ποτέ..)

Αγαπητές μου θηλυκές γάτες. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ήρθαμε στον ίδιο κόσμο, για να διεκδικήσουμε ΩΣ γυναίκες τα ίδια πράγματα ( όσες από εσάς μπορείτε ακόμα να θεωρήστε γυναίκες και όχι ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ!)…

Ως θηλυκή γάτα λοιπόν να σας πω, πως στη φύση της γάτας  είναι να βγάζει νύχια όταν νιώθει ότι απειλείται από κάποιο κίνδυνο ή όταν πρόκειται να εξασφαλίσει το «γεύμα της» «ξεσκίζοντας» το θύμα της, στη φύση.

Να σας ενημερώσω επίσης, πως ως γνήσιο γατάκι, που προσπαθεί να μάθει τον ατίθασο κόσμο στον οποίο το «πέταξαν» για να επιβιώσει, εγώ, ΞΕΣΚΙΖΩ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΜΟΥ και σας αφήνω μετά να γεύεστε μόνο τα ΑΠΟΦΑΓΙΑ.

Γι’ αυτό, χρειάζεται να βράσετε λίιγο ακόμα στο ζουμί σας, κάπου στους 300ο C , μέχρι να περιμένετε να σας πετάξω τα δικά μου περισσεύματα, για να «γλείψετε τα κόκκαλα» και να σας «κουνήσω την ουρά μου ναζιάρικα» φεύγοντας!!

Και αφού τη βρίσκετε και γουστάρετε τρελά με το να ζηλεύετε χαιρέκακα μικρές μου αγριόγατες, σας αφήνω να το κάνετε, ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΟΦΗ!!!

Τα «φιλιά» μου στις στραβωμένες σας μουτσούνες ζηλιάρικα μου κουτορνίθια !
Και να θυμάστε.... 
Ο φθόνος είναι για τους ανίκανους… !